Visualització de contingut web

PREMIS I CONCURSOS

 PREMIS I CONCURSOS
 

European Capital of Innovatiob

També conegut com *iCapital, aquest premi anual és finançat per *Horizon 2020, el programa d'investigació i innovació de la UE. Reconeix les ciutats europees que desenvolupen ecosistemes d'innovació per a abordar els desafiaments públics actuals i millorar la vida dels seus ciutadans.
 
El concurs premia a sis ciutats europees en total. Rebrà un milió d'euros per a garantir que les seues millors pràctiques innovadores es compartisquen i multipliquen.
 
Per a ampliar els ecosistemes d'innovació en tota Europa, el concurs també premiarà als primers cinc finalistes amb 100 000 € cadascun per a donar suport a les seues activitats d'innovació.
 
Termini: 23/6

 

- Premi del ciutadà europeu 2020

Premi del ciutadà europeu 2020

El Parlament Europeu ha obert el termini de sol·licituds del Premi del Ciutadà Europeu 2020, que distingeix projectes excepcionals, siguen nacionals, transfronterers o paneuropeus, que promoguen la integració i cooperació, així com els valors consagrats en la Carta de Drets Fonamentals de la Unió Europea: dignitat, igualtat, solidaritat, justícia, drets i llibertats ciutadanes.

Termini: 30/6