Actualitat

« Ves enrere

“DESCOBRIX LA UE”: BITLLETS DE TREN GRATUÏTS PER A JÓVENS DE 18 ANYS

“DESCOBRIX LA UE”: BITLLETS DE TREN GRATUÏTS PER A JÓVENS DE 18 ANYS

 

Els jóvens de 18 anys que siguen ciutadans de la UE i els agrade viatjar, ara poden fer-ho més fàcilment gràcies a la iniciativa "Descobrix la UE"

DiscoverEU és una iniciativa de la Unió Europea que t'oferix l'oportunitat de viatjar per tota Europa. Desplaçant-se principalment amb tren (hi ha excepcions per a les persones que viuen en illes o en zones remotes), els participants descobriran els impressionants paisatges d'Europa la seua infinitat de ciutats i pobles de qualsevol tipus.

També tindran ocasió de conéixer altres viatgers amb idees semblants a les seues, ser més independent, guanyar autoconfiança i explorar la seua identitat europea.

Podràn presentar-se en les dos rondes de candidatures que s'organitzen cada any: si et seleccionen, la Unió Europea et donarà un bo de viatge

La duració del viatge serà mínim d'un dia i màxim de 30 dies i hauran de visitar almenys un país estranger entre l'1 d'agost de 2019 i el 31 de gener de 2020.

En esta ronda, només poden sol·licitar bitllets els ciutadans europeus que van nàixer entre el 2 de juliol de 2000 i l'1 de juliol de 2001.

La ronda de candidatures de 2019 estarà oberta del 2 de maig a les 12.00 al 16 de maig a les 12.00

Més informació en el portal europeu de la joventut.