Actualitat

« Ves enrere

“EL TREBALL ENS OCUPA” FORUM D’OCUPACIÓ D’ALBAL

“EL TREBALL ENS OCUPA” FORUM D’OCUPACIÓ D’ALBAL

El treball ens ocupa és el Fòrum d'Ocupació d'Albal, impulsat per la Regidoria d'Ocupació i Promoció Econòmica a través de l'Agència de Desenvolupament Local, que representa un important punt de trobada entre empreses que busquen candidats i persones que busquen accedir al món laboral i millorar la seua ocupabilitat. Al llarg de la jornada, les persones assistents tindran l'oportunitat de donar-se a conèixer a les empreses i entrevistar-se amb el seu personal de RRHH prèvia inscripció a les ofertes publicades en aquesta web. A més, podran obtindre formació, orientació i informació laboral útil per a apropar-se al treball que busquen.


 

Participar en esta jornada és la millor forma de conèixer de primera mà les oportunitats laborals del territori, el lloc on descobrir les eines i serveis que tens al teu abast per a buscar feina i, a més, on podràs participar i aprendre en totes les activitats que s'han programat per a tu.


 

Formació per a l'ocupació

Si vols millorar la teua ocupabilitat, inscriu-te a les xerrades i tallers pràctics de EL TREBALL ENS OCUPA on, amb l'ajuda de grans experts, podràs millorar les teues competències en la recerca de treball, conèixer les eines que tens al teu abast i desenvolupar les teues habilitats. Impulsa el teu procés de busca de feina i tria el que més s'adapte a les teues necessitats actuals.

Entrevistes de treball

Estigues atent a les ofertes de treball i no deixes passar aquesta oportunitat! Les empreses col·laboradores estan buscant nous talents que incorporar als seus equips.

Incriu-te a les ofertes i participa en els processos de selecció!

Informació laboral

Apropa't als stands de les entitats col·laboradores i informa't dels serveis que poden oferir per a ajudar-te a trobar el treball que estàs buscant. Interactua amb les empreses i entitats, descobreix noves oportunitats laborals, lliura el teu Currículum Vitae i deixa que et coneguen.

 

Data: Divendres 21 de setembre.

Horari: De 8:30 fins a 14:30h

Lloc: Casal Jove

Inscriu-te per a assistir