Actualitat

« Ves enrere

#ERASMUSDAYS

#ERASMUSDAYS

Els #Erasmusdays són tres dies de celebració del programa Erasmus +, una oportunitat única per organitzar un esdeveniment, compartir la teua experiència Erasmus o difondre el projecte europeu.

A la fi de 2019, al voltant de 10 milions de ciutadans europeus hauran experimentat una mobilitat Erasmus des del llançament del programa en 1987. En el marc del pròxim programa Erasmus (2021-2027), s'espera que 12 milions de nous participants visquen una experiència emocionant a Europa. Esta gran comunitat de 22 milions de ciutadans europeus actius hauria viscut una experiència que canvia la vida amb les noves oportunitats d'aprenentatge, professionals, socials i personals.

Amb esta celebració, els #Erasmusdays pretenen donar a conèixer el programa europeu de l'Educació, Formació, Joventut i Esport.

En 2018, es van realitzar 1435 esdeveniments en 39 països! 116 milions de ciutadans van saber que és Erasmus, els seus beneficis ...

Enguany, els #ErasmusDays donaran veu a estos milions d'Erasmus, proporcionant una àmplia gamma de testimonis positius sobre la seua experiència europea (exposicions, concerts, concursos, seminaris, xarxes de socis, jornades de portes obertes, distribució de documents d'Europass Mobility, esdeveniments digitals, ...) utilitzant les xarxes socials amb el hashtag #ErasmusDays, i unint-se a activitats per promoure Erasmus + i compartir oportunitats de xarxes professionals.