Actualitat

« Ves enrere

#ESTAVEZVOTO

#ESTAVEZVOTO

Ahir va tindre lloc en les instal·lacions a València d'Europe Direct Comunitat Valenciana la presentació de la campanya informativa del Parlament Europeu #Estavezvoto

L'esmentada campanya ha sigut desenvolupada pel Parlament Europeu agrupant voluntaris dels 28 països de la Unió (inclou Regne Unit) compromesos a promoure la importància del vot i de la participació en els pròxims comicis europeus, que se celebraran el 26 de maig de 2019.

En l'esdeveniment després d'una presentació es va realitzar un "brainstorming" d'idees perquè els assistents aportaren els seus punts de vista a fi d'animar als ciutadans perquè exercisquen el seu dret al vot. La idea bàsica era buscar formes de motivar les persones que ens rodegen a decidir sobre quina Europa volen en el futur, i com aconseguir-la a través del vot.

La presentació de l'acte va ser a càrrec d'Eugenio Diaz Llabata, Assistent de premsa, Oficina del Parlament Europeu a Espanya i el moderador del debat Hugo Maldonado Santillán, Voluntari de la Plataforma EstaVez Voto.

L'esdeveniment va comptar amb la participació d'estudiants del col·legi Hernández de Vilanova de Castelló, guanyadors del primer premi del concurs de video de les Escoles ambaixadores del Parlament Europeu i el premi del qual serà una visita al Parlament Europeu a Estrasburg on assistiran a una sessió del Parlament.

 

Video guanyador del concurs Escoles ambaixadores del Parlament Europeu