Actualitat

« Ves enrere

TRIA EL TEU FUTUR

TRIA EL TEU FUTUR

El Parlament Europeu ha llançat enguany una important campanya per a augmentar la participació dels votants en les pròximes eleccions europees del 26 de maig.

A totes les activitats informatives organitzades amb l'eslògan estavezvoto.eu, dirigida al públic més jove, sumem ara un altre moment crucial en la nostra campanya informativa: el llançament d'un vídeo institucional amb què volem defendre la idea que tots junts podem marcar la diferència, triar el nostre futur i definir el rumb d'Europa per als pròxims cinc anys.

Amb el lema #eligetufuturo, el vídeo mostra imatges reals –no ficcionadas- de bebés de tota Europa en el moment de nàixer. L'objectiu: comptar-li als ciutadans de tot el continent que la nostra responsabilitat, este 26 de maig, serà donar-li forma amb el nostre vot a la Unió Europea que estos xiquets disfrutaran demà. El vídeo ja compta amb més de 125 milions de visualitzacions entre Youtube i Facebook.

Votar és un dret. Triar junts el nostre futur, una responsabilitat compartida.

Votar es un derecho. Elegir juntos nuestro futuro, una responsabilidad compartida.

 

El Parlamento Europeo ha lanzado este año una importante campaña para aumentar la participación de los votantes en las próximas elecciones europeas del 26 de mayo.

A todas las actividades informativas organizadas con el eslogan estavezvoto.eu, dirigida al público más joven, sumamos ahora otro momento crucial en nuestra campaña informativa: el lanzamiento de un vídeo institucional con el que queremos defender la idea de que todos juntos podemos marcar la diferencia, elegir nuestro futuro y definir el rumbo de Europa para los próximos cinco años.

Con el lema #eligetufuturo, el vídeo muestra imágenes reales –no ficcionadas- de bebés de toda Europa en el momento de nacer. El objetivo: contarle a los ciudadanos de todo el continente que nuestra responsabilidad, este 26 de mayo, será darle forma con nuestro voto a la Unión Europea que estos niños disfrutarán mañana. El vídeo ya cuenta con más de 125 millones de visualizaciones entre Youtube y Facebook.

Votar es un derecho. Elegir juntos nuestro futuro, una responsabilidad compartida.