Actualitat

« Ves enrere

EUROPE DIRECT COMUNITAT VALENCIANA ELABORA UN TRÍPTIC PER A FOMENTAR EL VOT EN LES ELECCIONS EUROPEES DE 2019

EUROPE DIRECT COMUNITAT VALENCIANA ELABORA UN TRÍPTIC PER A FOMENTAR EL VOT EN LES ELECCIONS EUROPEES DE 2019

.

 

 

 

El centre Europe Direct Comunitat Valenciana, organisme coordinat per la Generalitat, ha elaborat un tríptic per a proporcionar informació als ciutadans i fomentar el vot de cara a les pròximes eleccions europees, que tindran lloc el pròxim 26 de maig de 2019 i determinaran en gran manera el rumb de la política de la Unió Europea.

 

La campanya informativa, realitzada en col·laboració amb altres 11 centres d'Europe Direct de tota Espanya, es titula #EstaVezVoto i pretén motivar a la ciutadania a interessar-se per la institució del Parlament Europeu, prendre consciència de la seua rellevància en la presa de decisions en el marc de la Unió i animar als ciutadans a què acudisquen a votar el pròxim mes de maig.

 

Europe Direct Comunitat Valenciana presta un servei públic d'informació sobre tots els aspectes relacionats amb matèries europees, proporciona accés a documents i publicacions d'interés i oferix a la ciutadania un vincle de comunicació directe amb la realitat europea.

 

El fullet estarà disponible pròximament en les oficines d'Europe Direct Comunitat Valenciana, tant en València com a Alacant.

 

El centre oferirà informació actualitzada sobre les eleccions europees i els esdeveniments vinculats tant en el seu web www.europedirect.gva.es, com en les seues xarxes socials.