Actualitat

« Ves enrere

EUROPEAN YOUTH EVENT – EYE2020

EUROPEAN YOUTH EVENT – EYE2020

Cada dos anys, l'European Youth Event reuneix milers de joves de tota la Unió Europea i més enllà per compartir i donar forma a les seues idees sobre el futur d'Europa. És una oportunitat única perquè els joves es reunisquen i inspiren entre si i als que prenen les decisions en el cor de la democràcia europea.

La quarta edició tindrà lloc a la seu del Parlament Europeu a Estrasburg els dies 29 i 30 de maig de 2020.

Després de l'esdeveniment, les idees, preocupacions i esperances dels joves es presenten en un informe distribuït a tots els membres del Parlament Europeu (MEP). Alguns participants també podran desenvolupar les idees més impactants i presentar-les directament als membres del Parlament Europeu en les comissions parlamentàries durant les "Audiències de la joventut".

Com participar-hi?

Podran participar tots els joves europeus, entre 16 i 30 anys. Per registrar-se, hauran de formar un grup mínim de 10 persones.

La participació en el EYE és gratuïta. Els participants hauran organitzar i cobrir els seus propis viatges i allotjament a Estrasburg.

La inscripció grupal s'obrirà al gener de 2020 al web del EYE.

Els grups podran sol·licitar ajudes econòmiques. La data límit per a aquestes sol·licituds és el dimarts 15 d'octubre de 2019, punxant en aquest enllaç.

Els participants podran proposar i organitzar activitats o realitzar representacions artístiques. Si vols proposar una activitat o creus que pots contribuir d'alguna manera al programa EYE, fes clic en aquest enllaç abans del diumenge 17 de novembre de el 2019.