Actualitat

« Ves enrere

III JORNADES D'OPORTUNITATS DE MOBILITAT INTERNACIONAL PER A JÓVENS

III JORNADES D'OPORTUNITATS DE MOBILITAT INTERNACIONAL PER A JÓVENS

 

L'ajuntament d'Alfafar, mitjantçant la Regidoria de Joventut, organitza per tercer any consecutiu les Jornades d'oportunitats de mobilitat internacional per a jóvens (#JMIJs18).

L'objectiu d'estes jornades és donar a conéixer la població jove les possibilitats que tenen per a participar en els distints programes de mobilitat internacional de formació, voluntariat, ocupació i emprenedoria. Les sessions informatives es realitzaran el dilluns 15 d'octubre en l'Espai Jove d'Alfafar de 16:00 a 20:30 hores.

Són diversos els programes de mobilitat internacional que es presentaran durant les Jornades, de la mà d'entitats i experts en la matèria: Europe Direct Comunitat Valenciana, Diputació de València, xarxa Eures, Institut Valencià de la Joventut, Servef, Cambra de Comerç València, GoEurope i la Fundació Equip Humà.

A més, en les Jornades s'inaugurarà el Servei d'informació i oportunitats de mobilitat internacional de l'Espai Jove, un punt d'informació sobre mobilitat europea que l'ajuntament d'Alfafar posa al servei de la ciutadania.

Informació i inscripcions en Espai jove d'Alfafar. Pl Sequer de Nelot, 1. Tel. 963182438 cij@alfafar.es