Actualitat

« Ves enrere

INTERNET SEGURA:

INTERNET SEGURA:

Aprendre, jugar, comprar, chatear, navegar, compartir, agradar o amar: internet ocupa un lloc central en la vida moderna. Però també hi ha perills a l'aguait en internet: acaçadors, tròleis, estafadors, pederastes i pirates informàtics suposen una amenaça per als usuaris que no estan ben informats. Esta és la raó per la qual la UE ha desenvolupat una xarxa de protecció que oferix ajuda i assessorament sobre com navegar de forma intel·ligent per internet, independentment de la teua edat.

Els avantatges d'internet són quasi il·limitades, ja siguen per a l'aprenentatge, la comunicació o l'entreteniment. Però, igual que qualsevol ferramenta potent, també presenta perills. Els xiquets són especialment vulnerables als depredadors en línia, els acaçadors i els tròleis.

En les últimes dos dècades, la UE ha aconseguit que internet siga un lloc més segur en el que les persones compartisquen les seues experiències, interessos i idees. Mitjantçant la seua xarxa de suport, la UE oferix a tots els països europeus un Centre de Seguretat en Internet, on es pot recórrer