Actualitat

« Ves enrere

NOU FINANÇAMENT PER PROJECTES DEL CONSELL EUROPEU D'INNOVACIÓ I VIA RÀPIDA CAP A LA INNOVACIÓ

NOU FINANÇAMENT PER PROJECTES DEL CONSELL EUROPEU D'INNOVACIÓ I VIA RÀPIDA CAP A LA INNOVACIÓ

Una vintena de projectes espanyols, beneficiaris d'aquest Projecte

108 projectes innovadors han sigut seleccionats per al seu finançament en el marc de l'última ronda de finançament del projecte pilot del Consell Europeu d'Innovació (CEI). L'import total del projecte pilot del Consell Europeu d'Innovació és de 210.200.000 d'euros, que es distribuiran entre els projectes de l'Accelerador del Consell Europeu d'Innovació i els de la Via ràpida cap a la innovació.

Cada projecte rebrà entre 0,5 i 3 milions d'euros. Gràcies a aquest finançament i als ajuts per a l'acceleració empresarial, les empreses innovadores podran finançar les seues activitats d'innovació pròximes al mercat i accedir més ràpidament al mercat.

Els projectes seleccionats inclouen una plataforma de simulació híbrida per neurocirurgia, una pedra reciclable per a taulells de cuina, una tecnologia que reprodueix el procés de pluja per subministrar aigua potable sostenible, una vacuna contra el càncer metastàtic, un estel que recull energia eòlica, una tecnologia per cartografiar la qualitat de l'aire amb una elevada resolució espacial i una càmera de profunditat estereoscòpica i periscópica.

10 pimes espanyoles reben finançament de l'Accelerador del Consell Europeu d'Innovació

En total, 96 petites empreses de 20 països rebran 177 milions d'euros per accelerar la seva innovació, d'elles, 10 són espanyoles. En aquesta secció del projecte pilot del Consell Europeu d'Innovació, cada projecte rebrà fins a 2,5 milions d'euros per finançar activitats d'innovació com la demostració, els assajos, els projectes pilot i el seu desenvolupament. Les empreses també es beneficiaran de 12 dies de serveis d'assessorament empresarial i d'acceleració gratuïts.

En el marc de la Via Ràpida cap a la Innovació, 10 projectes amb participació espanyola rebran ajudes per accelerar el seu accés al mercat

 La Comissió Europea concedirà 33.200.000 d'euros a 14 projectes innovadors, en què participen 56 socis de 19 països. Dels 14 projectes que han resultat seleccionats, hi ha implicacions d'empreses espanyoles, ja siga com a socis o com a coordinadors en 10 d'ells.

Els projectes seleccionats rebran al voltant de 2 milions d'euros cada un dins de la secció Via Ràpida cap a la Innovació del projecte pilot del Consell Europeu d'Innovació.

 

Llista de projectes seleccionats en el marc de l'Accelerador del Consell Europeu d'Innovació

Llista de projectes seleccionats en el marc de la Via Ràpida cap a la Innovació