Actualitat

« Ves enrere

PARTICIPA EN EL CONCURS “CYBERCHALLENGE INTERNET SEGURA”

PARTICIPA EN EL CONCURS “CYBERCHALLENGE INTERNET SEGURA”

Amb motiu de la celebració del Dia Europeu per una Internet més segura, Internet Segura for Kids, dependent de l'Institut Nacional de Ciberseguretat, ha llançat el concurs de vídeos "CyberChallenge Internet Segura", a fi que els menors, adults i centres educatius s'unisquen a la campanya europea per a promoure l'ús segur i responsable de les noves tecnologies.

El Dia d'Internet Segura, "Safer Internet Day" (SID, per les seues sigles en anglés) és un esdeveniment que se celebra el segon dia de la segona setmana del segon mes de l'any amb l'objectiu de promoure un ús segur i positiu de les tecnologies digitals, especialment entre xiquets i jóvens.

Enguany, se celebra el 5 de febrer i amb l'objectiu de celebrar el caràcter positiu d'Internet, el lema "Una Internet millor comença amb tu: convivint amb respecte per a una Internet segura", ens invita a sumar-nos al moviment global, participar i aprofitar el millor d'Internet per a unir persones.

Si estas interessat a participar, hauràs d'idear una frase de conscienciació sobre seguretat i l'ús segur de les TIC i reflectir-la en un vídeo a manera de challenge en què s'incloga música, un ball, aparega representada la tecnologia i que complisca els requisits indicats en les bases del concurs.

Hi ha tres categories de participació:

  • MENORS I ADULTS: El vídeo serà realitzat per menors acompanyats d'adults (a partir 18 anys).

  • ADULTS: El vídeo serà realitzat únicament per adults (a partir de 18 anys).

  • CENTRE EDUCATIU: El vídeo serà realitzat a nivell de centre educatiu.

Tens de termini fins al 20 de gener, així que comença a pensar en el teu vídeo.

Premis

  • Premi per a la categoria de MENORS I ADULTS: Camera 360º per a cada integrant del grup.

  • Premi per a la categoria d'ADULTS: Camera 360º per a cada integrant del grup.

  • Premi per a la categoria de CENTRE EDUCATIU: Xec regal en material tecnològic per valor de 1.000 euros (IVA exclòs) per al centre.

Molta sort a tots els participants!