Actualitat

« Ves enrere

ROAMING SENSE RECÀRRECS

ROAMING SENSE RECÀRRECS

Les normes de la UE sobre el roaming sense recàrrecs et permeten utilitzar el mòbil al viatjar per l'estranger, en qualsevol país de la UE, sense pagar recàrrecs addicionals pels servicis de roaming.

Estes normes s'apliquen a les cridades a telèfons mòbils i fixos, a l'enviament de missatges de text (SMS) i a la utilització de serveis de dades en l'estranger. També s'apliquen a l'hora de rebre cridades o missatges de text en itinerància, fins i tot si la persona a qui crides té un altre operador.

Quan utilitzes estos serveis mentres estigues de viatge dins de la UE, pagaràs exactament el mateix preu que en el teu país. En la pràctica, el teu operador simplement deurà o sostraurà el teu consum de roaming dels volums de consum del teu pla o paquet de tarifes mòbils nacionals.

El roaming sense recàrrecs està pensat per a les persones que viatgen ocasionalment a l'estranger o que tenen en un altre país vincles estables (treball, estudi, etc.). No està concebut per a utilitzar-se en casos d'itinerància permanent. Per a poder disfrutar del roaming amb tarifa nacional quan viatges a un país de la UE, has de passar més temps o utilitzar més el teu telèfon mòbil en el teu país que en l'estranger. Açò és el que es considera una "utilització raonable dels serveis de roaming".