Actualitat

« Ves enrere

SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT

SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT

La Setmana Europea de la Mobilitat és una campanya adreçada a sensibilitzar, tant als responsables polítics com als ciutadans, sobre les conseqüències negatives que té l'ús irracional del cotxe a la ciutat, tant per a la salut pública com per al medi ambient, i els beneficis de l'ús de modes de transport més sostenibles com el transport públic, la bicicleta i els viatges a peu.

Si en anys anteriors van ser "Compartir et porta més lluny" o "Mobilitat intel·ligent. Economia fort "els lemes de la campanya, este any el tema se centra en Caminar i pedalar segur, i el lema és: #CaminaConNosotros.

A més el 22 de setembre se celebra l'esdeveniment La ciutat, Sense cotxe!, que pretén trobar noves solucions als problemes associats a l'augment del trànsit a les ciutats.

Espanya, des de fa molts anys, lidera la participació en la Setmana Europea de la Mobilitat. L'any passat de les 2.792 ciutats europees participants 473 ciutats van ser espanyoles, amb 2.520 mesures permanents presentades. En esta ocasió la Comunitat Valenciana comptarà amb la participació de, entre altres localitats, Alboraia, Alcoi, Alacant, Calp, Carlet, Castelló, Elx, Elda, Gandia, l'Alcúdia, l'Eliana, l'Alfàs del Pi, Paiporta, Petrer, Polinyà, Quart de Poblet, Sant Vicent del Raspeig, Sant Joan d'Alacant, València, Vila-real i Villena.

Activitas a València

 

Activitats en Alacant