Actualitat

« Ves enrere

WEBINAR: UNLEASHING THE POTENTIAL OF MEDITERRANEAN WOMEN IN RURAL AREAS: CONSTRAINTS AND SOLUTIONS IN THE COVID-19 ERA

WEBINAR: UNLEASHING THE POTENTIAL OF MEDITERRANEAN WOMEN IN RURAL AREAS: CONSTRAINTS AND SOLUTIONS IN THE COVID-19 ERA

Amb motiu de la celebració del dia Internacional de la Dona rural, dijous que ve 15 d'octubre, el programa ENI CBC MED  amb el suport de'Europe Direct Comunitat Valenciana organitza un Webinar sota el títol "Unleashing the potential of Mediterranean women in rural areas: constraints and solutions in the COVID-19 era".

L'idioma de l'esdeveniment serà l'anglés.

El programa ENI CBC MED pren les seues sigles de European Neighbourhood Instrument- Cross Border Cooperation. Es tracta d'una iniciativa multilateral per a la cooperació transfronterera entre els països de totes dues riberes del mediterrani, i compta amb una Antena per al Mediterrani Occidental situada a València.

Amb un pressupost de 209 milions d'euros i 14 països participants -7 UE i 7 no UE-, té per objectiu finançar projectes de cooperació per a aconseguir una àrea mediterrània més competitiva, innovadora, inclusiva i sostenible.

Una de les prioritats del programa és la inclusió social i amb un enfocament particular cap a les dones. En este context, s'organitza el webinar per a descriure la situació de la dona rural al Mediterrani, debatre sobre les principals barreres a les quals s'enfronten a l'hora d'integrar el mercat laboral, com es pot millorar esta situació i les oportunitats que oferix el programa ENI CBC MED en esta època de covid-19.

 

Per a qualsevol informació addicional, podeu contactar amb els membres de l'Antena ENI CBC MED a València:

Joumana Sweiss- Tècnic             sweiss_jou@gva.es

Alejandro Lafarga- Tècnic          lafarga_ale@gva.es        Perfil de Twitter

 

Programa

Més informació i inscripcions