Visualització de contingut web

Informació General de 30 anys Erasmus

 

  • Què és ERASMUS?

 

El Programa original va començar en 1987 com un programa d'intercanvi que oferia a estudiants universitaris la possibilitat d'aprendre i enriquir-se estudiant en l'estranger. Al llarg dels últims 30 anys ha ampliat el seu abast i envergadura. Hui Erasmus+ oferix un nombre més gran d'oportunitats tant a persones com a organitzacions, com per exemple anar de voluntari o aprenent a països estrangers i cooperar en projectes conjunts. L'Esport també s'ha convertit en una part important d'Erasmus + i, a més, actualment el Programa s'estén a països de fora d'Europa.

 

 

Els 30 anys de mobilitat del programa Erasmus —ara Erasmus+— han estés entre Europa i el món milers de ponts de confiança per a estudiar, formar-se o fer voluntariat en l'estranger.

 

El que va començar en 1987 com una cooperació voluntària entre 11 països europeus s'ha convertit en una xarxa mundial única. Erasmus+ fa possible que els estudiants, el personal i els jóvens de tot el món vinguen a Europa i que, de la mateixa manera, els europeus vagen a altres parts del món.

 

 

  • A qui va dirigit el programa Erasmus+?

 

A particulars:

 

Jóvens, estudiants, persones adultes, professorat, formadors, voluntaris, treballadors en l'àmbit de la joventut.

 

  • Erasmus+ ajuda als jóvens a ampliar els seus horitzons: estudis, pràctiques de treball, formació, voluntariat i intercanvis juvenils en altres països.

  • Professorat i treballadors en l'àmbit de la joventut poden disfrutar d'una estada professional en un altre país, oferint-los la possibilitat d'explorar noves formes de treball i aprendre dels seus companys.

 

A organitzacions:

 

Col·legis, instituts, universitats, institucions d'educació i formació, empreses, organitzacions juvenils, clubs i federacions esportives.

 

  • Erasmus+ oferix a les organitzacions la possibilitat d'establir i desenvolupar associacions internacionals que amplien les oportunitats dels seus estudiants i personal i que fomenten les reformes.

  • Els projectes Erasmus+ contribuïxen a crear oportunitats que promouen el creixement econòmic, la creació d'ocupació i la inclusió social.

 

Si vols informació del programa ERASMUS PLUS o per a estar al dia de les activitats i esdeveniments realitzats per a celebrar el 30 Aniversari del Programa ERASMUS no deixes de visitar les webs següents:

 

https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/anniversary/spotlight-erasmus-worldwide_es

 

http://www.erasmusplus.gob.es/30-aniversario.html