Notícies - València

« Ves enrere

ERASMUS PER A JÓVENS EMPRENEDORS

ERASMUS PER A JÓVENS EMPRENEDORS

 

El programa de la Comissió Europea ERASMUS FOR YOUNG ENTREPRENEURS, actiu des de 2009, pretén assegurar la transferència de coneixements i experiències entre empresaris europeus a fi d'augmentar el nombre d'empreses de nova creació i millorar el comerç transfronterer a Europa.

Este programa permet treballar i aprendre en un altre país de la Unió Europea en col·laboració amb un emprenedor experimentat a aquells jóvens que hagen obert un negoci que porte en funcionament menys de 3 anys en el moment de la sol·licitud o tinguen la intenció de fer-ho prompte. La duració del programa és d'1 a 6 mesos i es pot sol·licitar suport financer per a sufragar els costos diaris i les despeses de viatge mentres es participa en el p de viatge mentres es participa en el programa.

En necessari presentar una idea de negoci sòlida així com un pla de negocis realista i a més, haver residit en un país de la Unió Europea o en un país que forme part de l'acord COSME durant els últims 180 dies.

La informació sobre el programa pot consultar-se en el següent enllaç

Per a obtindre ajuda per a presentar la sol·licitud així com per a la resta dels tràmits necessaris, el contacte principal en este programa serà el Punt de Contacte Local, el qual pot localitzar-se des d'aci