Notícies - València

« Ves enrere

CONVOCADA LA XI EDICIÓ DEL PREMI JOVE EUROPEU CARLEMANY

CONVOCADA LA XI EDICIÓ DEL PREMI JOVE EUROPEU CARLEMANY

 

El Premi Europeu Carlemany de la Joventut, organitzat pel Parlament Europeu i la Fundació Premi Internacional Carlemany d'Aquisgrà, distingix als projectes empresos per jóvens que promouen l'enteniment a escala europea i internacional, fomenten el desenrotllament d'un sentit compartit d'identitat i integració europea, servixen de model per als jóvens que viuen a Europa i oferixen exemples pràctics d'europeus que viuen en el si d'una mateixa comunitat.

Els participants han de tindre entre 16 i 30 anys i ser ciutadans d'un dels 28 Estats membres de la Unió Europea. El termini de presentació dels projectes finalitzarà el 29 de gener de 2018.

Diferents premis

Els tres guanyadors (seleccionats entre els 28 projectes triats pels jurats nacionals) rebran premis de 7.500, 5.000 i 2.500 euros, respectivament, i seran invitats a visitar el Parlament Europeu (a Brussel·les o Estrasburg) .

A més, els representants dels 28 projectes seleccionats assistiran a la cerimònia d'entrega de premis que se celebrarà a Aquisgrà (Alemanya) el 8 de maig de 2018.

Per a seguir les novetats sobre el premi en les xarxes socials utilitza l'etiqueta #ECYP2018.

Tots els detalls sobre les regles de participació i inscripció: ww.charlemagneyouthprize.eu