Notícies - València

« Ves enrere

COS EUROPEU DE SOLIDARITAT

COS EUROPEU DE SOLIDARITAT

El Cos Europeu de Solidaritat és una nova iniciativa de la Unió Europea l'objectiu de la qual és crear oportunitats perquè els jóvens treballen com a voluntaris o col·laboren en projectes —en els seus propis països o en l'estranger— que beneficien a comunitats i ciutadans de tota Europa.

 

Per a inscriure't en el Cos Europeu de Solidaritat has de tindre 17 anys, però no podràs començar el projecte fins que hages complit els 18. En els projectes del Cos Europeu de Solidaritat podran participar persones de fins a 30 anys.

 

Després d'un senzill procés d'inscripció, es realitzarà la selecció dels participants, que podran incorporar-se a una àmplia gamma de projectes relacionats, per exemple, amb l'ajuda a la prevenció de catàstrofes naturals o a la posterior reconstrucció, l'assistència en centres d'acollida de sol·licitants d'asil o altres problemes de tipus social.

 

Els projectes del Cos d'Europeu de Solidaritat tindran una duració compresa entre dos mesos i un any. Generalment es desenrotllaran dins dels Estats membres de la Unió Europea.

 

Web: https://europa.eu/youth/SOLIdARity_es