Notícies - València

« Ves enrere

LA FUTURA POLÍTICA AGRÀRIA COMUNA (PAC)

LA FUTURA POLÍTICA AGRÀRIA COMUNA (PAC)

La Direcció General de Relacions amb la Unió Europea i l'Estat, a través de les seues oficines d'informació Europe Direct, ha organitzat, en col·laboració amb la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, diverses jornades en distintes poblacions de la Comunitat, per a donar a conéixer els agricultors i als ciutadans valencians, el present i el futur de la Política Agrària Comuna.

 

El sector agroalimentari és un dels motors econòmics de la Comunitat Valenciana, tant quant a PIB com en ocupació. Aspectes com el comerç interior i exterior de productes agroalimentaris; la regulació de la producció agrícola i ramadera o la legislació de sanitat animal i vegetal, vénen definits per la Política Agrària Comuna (PAC).

 

Ens trobem en un moment de transició, ja que en breu comencen les negociacions per a establir les bases del pròxim període de la PAC 2020-2027 i per este motiu és d'especial interés donar a conéixer a la societat valenciana els pròxims reptes a afrontar i les necessitats que demanda el sector agroalimentari valencià.

S'espera aconseguir un millor coneixement per part dels ciutadans sobre la realitat de la PAC i en general, del que la Unió Europea suposa per al desenvolupament de l'entorn en què viuen.

 

Donada la gran transcendència d'estes polítiques sobre la societat valenciana, s'han organitzat les jornades següents (enllaç al programa):

 

  • 8 de novembre. Oriola

  • 13 de novembre. Alzira NOVA DATA- Dilluns, 27 de novembre. Saló d'Actes de l'Ajuntament d'Alzira(4a planta), al carrer Sant Roc, 6.

  • 16 de novembre. Requena

  • 23 de novembre. València

  • 29 de novembre. Vila-real